Generali Asigurari, companie membra a grupului cu acelasi nume, lanseaza un nou produs individual de sanatate cu decontare directa intre asigurator si unitatile medicale, potrivit unui anunt al companiei.


“In trecut, romanii au fost obisnuiti ca statul sa aiba grija de toate, in special de sanatate si pensie. Realitatea ultimilor ani ne-a demonstrat necesitatea unor reforme ample in sistemul de pensii. In mod similar, se observa nevoia reformelor in sanatate, in special din cauza subfinantarii evidente a intregului sistem. Intr-o perioada economica atat de dificila cum este cea actuala, sustinerea cheltuielilor cu sanatatea poate deveni un lux pe care multi nu si-l pot permite. In acest context fragil, avem nevoie cu siguranta de o protectie si stabilitate financiara, pentru ca prioritara sa fie refacerea sanatatii si nu grija “de unde facem rost de bani?”, a declarat Ovidiu Racoveanu (foto), director asigurari de viata in cadrul Generali Asigurari.

Preventia este in mod evident mai eficienta financiar, adauga Racoveanu, iar o asigurare precum noul produs lansat (Vital Plus), care imbina caracteristicile asigurarii de viata cu cele de sanatate, poate fi solutia in cazul producerii unui eveniment nefericit

In functie de alegerea uneia dintre cele trei variante ale noului produs Basic, Medium sau Best, asiguratul are acoperite controlul medical anual preventiv, consultatiile medicale din orice cauza, inclusiv “a doua opinie medicala”, consultatii medicale la domiciliu, investigatii de sanatate, transportul cu ambulanta, procurarea de medicamente, efectuarea de vaccinari sau tratamente dentare.

“Pe de alta parte, persoanele cu venituri medii si peste medie, fie ca discutam despre angajati sau liber profesionisti, sunt atrase din ce in ce mai mult de servicii medicale de calitate si usor accesibile, de pachete complexe care sa acopere atat consultatiile si investigatiile de rutina, cat si tratamentele mai complexe, cum ar fi cele dentare sau sarcina. Beneficiile noului produs de sanatate includ posibilitatea acoperirii intregii familii pe aceeasi polita, preturi care incep de la 250 euro pe an, accesul la un centru de coordonare cu o retea nationala de peste 40 de clinici si spitale, precum si acoperire globala in strainatate”, a completat Racoveanu.

Produsul se adreseaza oricarui roman sau rezident cu varsta de pana la 65 de ani. Optional, asiguratii pot alegeintre clauzele contractuale si spitalizare continua din orice cauza, pe teritoriul Romaniei sau in strainatate, interventiile chirurgicale sau acoperirea cheltuielilor medicale pentru perioada graviditatii si a nasterii.

“Un beneficiu important este decontarea directa intre centrul de coordonare al asiguratorului (Europ Assistance) si unitatile medicale, astfel incat clientul sa nu resimta presiunea financiara”, se arata in comunicatul asiguratorului. In acelasi contract se pot include si coasigurati, respectiv membri ai familiei asiguratului (sotul/sotia, parintii sau copiii).

Durata contractului este de 1 an, cu reinnoire automata. Prima de asigurare este calculata in functie de varsta asiguratului si co-asiguratilor, precum si de pachetul si acoperirile suplimentare alese.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri