Bancherii de la ProCredit au decis sa renunte temporar la comisionul de analiza a dosarului de credit si la cel pentru acordarea imprumuturilor in cazul clientilor care doresc sa obtina credite pentru investitii in agricultura.
Clientii care aleg, in perioada 12 iulie - 31 octombrie 2010, un credit pentru investitii in agricultura de la ProCredit Bank vor fi scutiti de plata comisionului pentru analiza dosarului de credit si de comisionul solicitat de banca pentru acordarea imprumutului.

Creditele pentru investitii in agricultura sunt destinate achizitiilor de tractoare, utilaje agricole, combine noi sau folosite, terenuri arabile, constructiei de grajduri, depozite, achizitiei de animale.

ProCredit Bank a dezvoltat si produse de creditare destinate co-finantarii proiectelor eligibile de investitii finantate prin Fondul European Agricol Pentru Dezvoltare Rurala (F.E.A.D.R.) venind astfel in sprijinul celor care doresc sa acceseze fonduri europene.

ProCredit Bank ofera posibilitatea de rambursare flexibila a creditului, cu plan de plata neregulat (rate mai mari dupa recolta), pe o perioada de finantare de pana la 15 ani pentru creditele de investitii si nu solicita avans. In cazul in care garantiile oferite de client sunt insuficiente, creditul poate fi acoperit pana la 80% cu garantie de la Fondul de Garantare a Creditului Rural (F.G.C.R.).

„Finantarea in domeniul agriculturii ramane o prioritate pentru ProCredit Bank. Nu vom inceta sa fim alaturi de acei clienti care in momentul de fata au nevoie de sustinere pentru dezvoltarea afacerii. Avem incredere in potentialul sectorului agricol, tocmai de aceea oferim solutii pentru finantarea investitiilor tuturor intreprinzatorilor din domeniu agriculturii”, a explicat Cristina Sindile, sefa departamentului de credite din cadrul ProCredit Bank.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si