Astfel, clientii bancii, posesori de carduri Leumi Gold, vor avea acces gratuit la serviciile medicale oferite prin Signal Iduna.

"Signal Iduna isi doreste ca primul parteneriat de tip Bancassurance incheiat pe piata din Romania cu Bank Leumi sa se dovedeasca a fi unul solid si de lunga durata, oferind un raspuns rapid nevoilor clientilor romani si anticipand de fiecare data orice serviciu de care acestia ar putea avea nevoie ", a declarat presedintele companiei de asigurari, Leslie Bree (foto).

In acest sens, fiecare posesor al Leumi Gold Card va primi un card de asigurat, ce va fi prezentat medicului inainte de diagnosticare sau tratament.

Ca urmare a parteneriatului utilizatorilor de carduri Visa Gold pot accesa peste 270 de clinici private, consultatii si controale nelimitate in specialitati ca medicina generala, medicina interna, pediatrie, cardiologie, alergologie, dermatologie, endocrinologie, neurologie, psihologie, reumatologie, balneofizioterapie, oncologie, O.R.L., oftalmologie, ginecologie, ortopedie, urologie.