BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, returneaza clientilor impozitul pe veniturile din dobanzi retinut pentru castigurile anterioare datei de 1 iulie 2010.
Banca Comerciala Romana va restitui clientilor sai sumele aferente impozitelor pentru dobanzile calculate inainte de 1 iulie 2010, aferente produselor de economisire, in cota de 16%. Impozitul va fi stornat la valoarea si in valuta in care a fost retinut.

„Ne dorim sa ii asiguram pe clientii nostri ca facem toate eforturile necesare pentru a-i proteja de modificarile fiscale si de aceea le inapoiem, pe langa impozit, si dobanzile aferente acestor sume” a declarat Sorin Mititelu, director executiv Dezvoltare Afaceri si Produse Retail in cadrul BCR.

Stornarea impozitului in contul de depozit va fi insotita de plata unei dobanzi pentru perioada cat sumele au fost retinute. Dobazile utilizate de banca sunt cele aferente depozitelor la termen, respectiv: 6,25% la lei, 1,8% la euro, 1% la dolari si 0,1% pentru lire sau franci elvetieni.

Platile vor fi efectuate in data de 21 iulie 2010 in conturile aferente produselor de economisire ale clientilor. Stornarea impozitelor si plata dobanzilor aferente vor fi vizibile in extrasele de cont.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri