In ultimile saptamani, Asirom a acordat despagubirile solicitate in peste 30% dintre dosarele de dauna primite.

"Am vizitat cateva dintre judetele cele mai afectate de inundatii, precum Bacau, pentru a vedea care sunt nevoile de prim moment si am urgentat toate procedurile necesare. Comparativ cu evenimentele similare din anii trecuti, anul acesta am constatat o crestere destul de importanta a numarului celor care si-au asigurat locuintele si bunurile impotriva calamitatilor precum inundatiile", a declarat director general Asirom, Boris Schneider (foto), in timpul vizitei sale in comuna Saucesti, judetul Bacau.

Saptamana aceasta, oficialii companiei sunt prezenti in comunele Saucesti, judetul Bacau si Radauti, judetul Suceava, potrivit aceluiasi comunicat.

Citeste si:

Conform statisticilor oficiale, inundatiile au avariat peste 6.300 de locuinte, intre judetele afectate numarandu-se Bacau, Botosani, Constanta, Galati, Ialomita, Iasi, Olt, Suceava, Teleorman si Tulcea, iar pagubele la nivel national se ridica la sute de milioane de euro.

Asirom este membra a VIG din 2007, care mai detine companiile BCR Asigurari de Viata, BCR Asigurari, Omniasig si Asirom.