Intr-o atmosfera eleganta, specifica Palatului Regal, Allianz-Tiriac Asigurari a fost desemnata Compania de asigurari a anului, iar premiul äBanca anuluiô a fost acordat grupului BCR.

Trofeul anual al revistei de asigurari äPRIMMô a fost decernat presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Nicolae Eugen Crisan, pentru eforturile constante depuse in vederea transpunerii directivelor europene privind intermedierea in asigurari in legislatia romana si intarirea capacitatii administrative de supraveghere in domeniul asigurarilor.

In ceea ce priveste sectorul de intermediere al industriei de profil, premiul äBrokerul de asigurari al anuluiô a fost acordat companiei MARSH Romania. In cadrul aceleiasi Gale, compania MUNICH Re a fost desemnata Reasiguratorul anului. Au mai fost acordate premii pentru cele mai competitive companii de asigurari si brokeraj, produse si servicii de asigurari. Gala Premiilor Pietei Asigurarilor a fost organizata de revista de asigurari äPRIMMô.

PREMIILE

Marele Premiu - Compania de asigurari a anului - Allianz-Tiriac Asigurari 4 Premiul Banca anului - Grupul Banca Comerciala Romana. Premii pentru companii de asigurare: 4 Premiul Compania anului - asigurari generale - Asirom 4 Premiul Compania anului - asigurari de viata - ING Asigurari de Viata 4 Trofeul 1asig Asigurari de Viata - AIG Life
4 Trofeul 1asig Asigurari Generale - BCR Asigurari 4 Premiul special pentru Traditie si stabilitate - Asiban 4 Premiul special pentru Cea mai semnificativa crestere - BCR Asigurari 4 Premiul special pentru Calitatea serviciilor - Omniasig 4 Premiul special pentru Eficienta - BT Asigurari 4 Premiul special pentru Dezvoltare durabila - OMNIASIG Life.
Aboneaz─â-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Finan╚Ťe - B─ânci »


Setari Cookie-uri