Intr-o atmosfera eleganta, specifica Palatului Regal, Allianz-Tiriac Asigurari a fost desemnata Compania de asigurari a anului, iar premiul Banca anului a fost acordat grupului BCR.

Trofeul anual al revistei de asigurari PRIMM a fost decernat presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Nicolae Eugen Crisan, pentru eforturile constante depuse in vederea transpunerii directivelor europene privind intermedierea in asigurari in legislatia romana si intarirea capacitatii administrative de supraveghere in domeniul asigurarilor.

In ceea ce priveste sectorul de intermediere al industriei de profil, premiul Brokerul de asigurari al anului a fost acordat companiei MARSH Romania. In cadrul aceleiasi Gale, compania MUNICH Re a fost desemnata Reasiguratorul anului. Au mai fost acordate premii pentru cele mai competitive companii de asigurari si brokeraj, produse si servicii de asigurari. Gala Premiilor Pietei Asigurarilor a fost organizata de revista de asigurari PRIMM.

PREMIILE

Marele Premiu - Compania de asigurari a anului - Allianz-Tiriac Asigurari 4 Premiul Banca anului - Grupul Banca Comerciala Romana. Premii pentru companii de asigurare: 4 Premiul Compania anului - asigurari generale - Asirom 4 Premiul Compania anului - asigurari de viata - ING Asigurari de Viata 4 Trofeul 1asig Asigurari de Viata - AIG Life
4 Trofeul 1asig Asigurari Generale - BCR Asigurari 4 Premiul special pentru Traditie si stabilitate - Asiban 4 Premiul special pentru Cea mai semnificativa crestere - BCR Asigurari 4 Premiul special pentru Calitatea serviciilor - Omniasig 4 Premiul special pentru Eficienta - BT Asigurari 4 Premiul special pentru Dezvoltare durabila - OMNIASIG Life.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri