Compania de asigurari Astra a lansat un portal online de vanzari directe prin care le ofera potentialilor clienti posibilitatea de a incheia asigurarea obligatorie a locuintei PAID pe internet.

Polita de asigurare a locuintei - PAID - a devenit obligatorie incepand cu data de 15 iulie 2010, fiecare proprietar din mediul rural sau urban fiind obligat sa incheie o astfel de asigurare pana la finalul anului.

Astra Asigurari a lansat o platforma online prin care romanii pot incheia asigurarea obligatorie a locuintei direct pe internet, in orice moment al zilei. Proprietarii de locuinte pot achizitiona online de la Astra polita PAID obligatorie, dar si polita PAID Complet, care cuprinde asigurarea obligatorie a locuintei si o asigurare aditionala ce acopera si alte riscuri.

,,Stim cu totii cat de important a devenit timpul pentru fiecare dintre noi. De aceea, pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, care sunt persoane active, ocupate, cu responsabilitati, am creat posibilitatea de subscriere electronica a politei de asigurare a locuintei PAID, facand-o sa devina o chestiune de secunde. Recomandarea noastra este ca romanii sa incheie asigurarea obligatorie PAID pentru cele trei riscuri stabilite prin lege, dar sa o completeze cu o asigurare facultativa", sustine Radu Mustatea, presedintele directoratului Astra Asigurari.

Riscurile asigurate de polita obligatorie, ca si fenomene naturale, sunt cele de inundatie sau cutremur si alunecare de teren. Sumele asigurate si primele de asigurare difera in functie de structura de rezistenta a locuintei si de materialele de constructie folosite.

Pentru imobilele construite cu structura de rezistenta din beton sau cu pereti exteriori din materiale tratate termic sau chimic, suma asigurata este de 20.000 de euro, iar prima de asigurare este de 20 euro pe an. In cazul imobilelor cu pereti exteriori din materiale netratate termic sau chimic suma asigurara este de 10.000 de euro, iar prima de asigurare este de 10 euro pe an.

Clientii companiei de asigurari mai pot achizitiona online si polite RCA sau CASCO, precum si alte produse de asigurare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cate cutremure majore au fost in Romania in ultimii 100 de ani