Gheorghe Hagi a contractat doua credite de la BRD, in valoare de 3,5 milioane euro, respectiv 665.000 de euro, pentru finantarea unei parti din investitiile in Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi" si a TVA aferent, anunta Mediafax.
"Inaugurarea oficiala a academiei de fotbal va avea loc in vara anului 2011, iar investitia totala va fi de circa 12 milioane de euro", a declarat Ciprian Mihai, ofiterul de presa al Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".

Proiectul este amplasat in localitatea Ovidiu din judetul Constanta, pe un teren cu o suprafata de 6,9 hectare.

Potrivit lui Mihai, au fost construite deja opt suprafete de joc, dintre care patru de dimensiunea unui teren normal de fotbal (trei cu gazon normal si unul sintetic), un teren intermediar, cu gazon, si alte trei terenuri de dimensiuni mai mici.

"Acum se lucreaza la constructia corpurilor de birouri, a unui hotel cu 40 de camere si 120 de locuri, a unui restaurant, bazin de inot si sala de sport", a adaugat Mihai.

Academia, a carei constructie a inceput in luna martie a acestui an, are ca obiectiv dezvoltarea si perfectionarea copiilor si juniorilor pentru a deveni jucatori profesionisti de fotbal.

Scoala de fotbal, deschisa anul trecut, isi desfasoara activitatea in prezent pe mai multe terenuri inchiriate in Constanta si este organizata sub forma unui sistem piramidal, in functie de varsta copiilor. Fiecarui nivel ii corespund programe speciale de antrenamente si studii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri