CEC Bank a redus dobanda de baza aplicata la creditele acordate companiilor cu 0,5 puncte procentuale la imprumuturile in lei si cu 0,4 puncte procentuale la cele in euro. De asemenea, banca a diminuat dobanda la creditele pentru co-finantarea proiectelor europene cu 1 punct procentual.
Dobanda de baza utilizata de CEC Bank la creditele pentru companii a scazut de la 9,9% la 9,4% in cazul imprumuturilor in lei si de la 6,9% la 6,4% pentru cele in euro.

CEC Bank reduce de asemenea, incepand cu 9 august 2010, si dobanda de baza aplicata creditelor acordate pentru co-finantarea proiectelor de accesare de fonduri europene, in lei si euro. La toate produsele de creditare in lei oferite persoanelor juridice pentru realizarea proiectelor cu finantare europeana, dobanda de baza se reduce de la 9,90% la 8,90%, iar la creditele in euro, de la 6,90% la 5,90%.

Banca a obtinut in primele trei luni ale anului 2010 un profit brut de 14,9 milioane lei (3,6 mil. euro), iar solvabilitatea bancii este de 16,89%.

CEC Bank, una dintre cele doua banci de pe piata controlate de statul roman, a urcat pe locul 5 in clasamentul bancilor din 2009, ajungand la o cota de piata de 6,3% si active in valoare de 20,805 miliarde lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri