Credit Europe Bank a anuntat ca va restitui clientilor pagubiti la sucursala din Brasov toate sumele de bani pentru care sunt identificate documente justificative. Pierderile suferite de clienti sunt evaluate in acest moment la 365.000 lei (aproximativ 85.000 de euro).

In urma verificarilor s-a stabilit ca cursul lunii iulie cinci suspecti din cadrul Credit Europe Bank ar fi accesat patru conturi ale clientilor si au efectuat operatiuni bancare fara autorizarea acestora, in scopul insusirii fara drept a mai multor sume de bani, totalizand 365.000 de lei, arata primele datele prezentate de Inspectoratul de Politie al Judetului Brasov.

Reprezentantii Credit Europe Bank au dorit sa comunice tuturor clientilor sucursalei din Brasov la care s-a produs incidentul, care au constatat efecturea unor tranzactii neautorizate pe conturile lor, ca banca va restitui acestora toate sumele de bani pentru care sunt identificate documente justificative.

Banca sustine ca a demarat o cercetare interna si pe masura ce tranzactiile efectuate fara acordul clientilor sunt confirmate cu documente, se vor restitui fara intarziere sumele de bani datorate.

Credit Europe Bank a facut deja primele restituiri de bani, potrivit declaratiilor oficialilor institutiei de credit, si in cursul zilei de astazi vor continua sa efectueze platile catre clientii ale caror sesizari au fost verificate.

Banca a mai precizat ca dispune de lichiditatile necesare pentru a onora toate platile.

Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Brasov a anuntat ca politistii au cinci suspecti in cazul sesizat la sucursala din Brasov a Credit Europe Bank, unde mai multi clienti au reclamat ca le-au disparut banii din conturi, printre suspecti fiind si o persoana din conducerea bancii.

Citeste si articolul: Zeci de persoane au ramas cu conturile goale


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si