Un tanar de 23 de ani, angajat al unei filiale bancare din sectorul 6 al Capitalei, este cercetat pentru ca a furat cel putin 40.000 de lei din conturile clientilor, pentru a juca la cazinou, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, potrivit Mediafax.
Christian Ciocan a precizat ca tanarul lua bani dintr-un cont si acoperea gaura cu bani luati din alte conturi, astfel ca victimele sa nu-si dea seama de frauda.

Suspectul facea astfel de retrageri ilegale de cateva luni, el reusind sa fure 40.000 de lei dintr-un cont, pentru a-i juca la cazinou. Parintii tanarului au acoperit prejudiciul creat de acesta.

El este cercetat de politistii antifrauda din sectorul 6, pentru delapidare, uz de fals si fals material in inscrisuri oficiale.

Saptamana aceasta, cateva zeci de persoane care aveau depozite la Credit Europe Bank din Brasov au reclamat ca le-au fost golite conturile, in care se aflau sume mari de bani.

Vezi ce s-a intamplat cu cazul de la Brasov:


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri