Banca Comerciala Romana (BCR) a depasit pragul de 10.000 de credite acordate prin programul Prima Casa (Prima Casa1 si Prima Casa 2), volumul finantarilor acordate depasind 420 milioane euro.
BCR a inceput creditarea prin acest program in luna august a anului trecut.

Pana in prezent cele mai multe credite acordate prin programul Prima Casa au fost acordate in Bucuresti - peste 3.000 de credite in valoare de peste 150 milioane euro, Transilvania - peste 2.000 credite in valoare de peste 70 milioane euro si Banat si Crisana – peste 1.500 credite in valoare de peste 50 milioane euro.

La nivel de unitati, o serie de unitati BCR au finantat, individual, prin programul Prima Casa echivalentul unor complexe rezidentiale de marime medie. Astfel unitatea judeteana BCR din Cluj Napoca, unitatea judeteana BCR din Sibiu ori unitatea judeteana BCR din Timisoara au acordat prin programul Prima Casa chiar si peste 200 de credite in valoare de pana la 10 milioane euro.

In cadrul primei etape a programului (Prima Casa 1), valoarea medie a unui credit acordat de catre BCR a fost de aproape 41.200 euro, iar 1.550 de credite au fost acordate la valoarea maxima permisa de lege in cadrul Programului – 57.000 euro. Valoarea medie a fost cea mai ridicata in Bucuresti (49.500 euro), iar cea mai scazuta in regiunea sud-vest / Oltenia (36.300 euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri