Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat numirea lui Radu Bragarea in functia de director general al Eureko Pensii Private.
Anterior, el a ocupat pozitia de director de operatiuni la Alico Asigurari Romania.

Noul director general al Eureko Pensii Private are peste 11 ani de experienta in domeniul asigurarilor si detine o diploma universitara in Matematici Aplicate in Economie, precum si un MBA executiv in cadrul Universitatii de Studii Economice si Afaceri din Viena.

El il inlocuieste in functia de director general al Eureko Pensii Private pe Besim Jawad, care isi continua cariera in cadrul grupului olandez Eureko.

"Piata pensiilor private este dinamica si competitiva. Ne propunem sa continuam consolidarea pozitiei pe Pilonul II si informarea constanta a participantilor, astfel incat gradul de penetrare a pensiilor facultative in randul populatiei active sa creasca. Obiectivele Eureko sunt ambitioase, iar misiunea mea este atat de a continua strategia deja existenta, cat si de a stabili directii noi de dezvoltare", spune Radu Bragarea.

Eureko ocupa locul cinci pe piata pensiilor private obligatorii si are peste 350.000 de participanti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri