UniCredit Tiriac Bank are, din luna august, un nou vicepresedinte executiv responsabil de divizia Resurse Umane si membru al directoratului bancii, Alina Dragan, dupa primirea avizului Bancii Nationale a Romaniei pentru aceasta functie.

"In aceasta calitate, Alina Dragan va superviza realizarea obiectivelor de resurse umane ale UniCredit Group in Romania", se arata intr-un comunicat al bancii.

Ea are o experienta de opt ani in domeniu, coordonand din 2009 departamentul HR al UniCredit Tiriac Bank, in calitate de director executiv. Alina Dragan a ocupat diferite functii manageriale pe aceasta arie de activitate, este licentiata a Facultatii de Psihologie din Bucuresti si detine o diploma de masterat in psihologie cognitiv-comportamentala.

Din Directoratul UniCredit Tiriac Bank mai fac parte Rasvan Radu - presedinte executiv si CEO, Stanislav Georgiev - vicepresedinte executiv si CFO, Zoltan Major - vicepresedinte executiv si responsabil de divizia de retail, Daniela Bodirca - vicepresedinte executiv si responsabil de divizia de risc a bancii si Septimiu Postelnicu - vicepresedinte executiv si responsabil de Global Business Services (GBS).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si