Raiffeisen intentioneaza ca prin aceasta oferta sa adune creditele unei persoane la o singura banca.

„In ultimele 2 - 3 luni am reusit sa crestem volumele de credite acordate, astfel ca avem o crestere a soldului total al creditelor – ceea ce inseamna ca imprumuturile acordate de banca au depasit ca volum creditele care se ramburseaza. Acest fapt se datoreaza in primul rand ofertelor pe care le-am facut clientilor nostri de a-si consolida mai multe credite intr-unul singur, precum si unei oferte preferentiale de pret pentru clientii care aleg sa-si incaseze salariul in conturile deschise la Raiffeisen Bank", explica Radu Topliceanu, director al ariei de credite pentru persoane fizice din cadrul Raiffeisen Bank.

Banca ofera clientilor posibilitatea de a se refinanta, respectiv de a-si consolida mai multe credite intr-unul singur. Astfel, clientii platesc o singura rata si isi reduc costurile totale de finantare.

Citeste si:

Portofoliul de credite al Raiffeisen Bank se ridica la mijlocul lui 2010 la peste 2,7 miliarde de euro, in crestere cu 6,7% fata de prima jumatate a anului precedent, in timp ce depozitele clientilor totalizau 3,4 miliarde de lei, in crestere cu 5,2%.

Citeste si articolul: Rambursarile se mentin la acelasi nivel, chiar si dupa eliminarea comisionului de plata anticipata