Violeta Ciurel preia sefia AXA Romania

Conducerea Omniasig Asigurari de Viata (Life) a fost preluata de Violeta Ciurel, fost director general al ING Asigurari de Viata pana in 2004, care inlocuit-o pe Zlatka Cular, numita in aceasta pozitie la finele anului 2007.

Omniasig Asigurari de Viata a fost cumparata in ianuarie 2010 de grupul francez AXA si urmeaza sa-si schimbe denumirea in AXA Romania.

"AXA a anuntat ca Violeta Ciurel va deveni presedintele AXA Romania si va fi subordonata lui Cyrille de Montgolfier, presedinte al AXA Europa Centrala si de Est. Violeta o va inlocui pe Zlatka Cular, fosta presedinte a Omniasig Asigurari de Viata, care va parasi grupul", se arata intr-un comunicat al Omniasig Asigurari de Viata.

Ciurel se va alatura AXA venind de la grupul olandez ING, unde a detinut diverse functii incepand cu 1997, inclusiv pe cea de presedinte ING Life Insurance Romania timp de cinci ani.

In ultimii doi ani, Ciurel a detinut functia de presedinte ING Regional Greenfields and Business Development Insurance in Europa Centrala.

"Violeta aduce cu ea o vasta experienta in industria de asigurari si de asemenea pe piata din Romania. Sunt convins ca ea isi va folosi aceasta experienta si cunostinte pentru a continua sa dezvolte cu succes AXA in Romania", a declarat Cyrille de Montgolfier.

In luna ianuarie, grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG) a ajuns la o intelegere cu grupul francez AXA, cel mai mare asigurator european, pentru vanzarea Omniasig Asigurari de Viata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri