Replica lui Vladescu: Fara stimulente, MFP nu putea functiona

MFP a acordat stimulente angajatilor intrucat altfel diferenta fata de ceilalti bugetari in privinta castigurilor ar fi fost prea mare si institutia n-ar mai fi functionat, a declarat fostul ministru de resort Sebastian Vladescu, adaugand ca divergentele cu presedintele pe aceasta tema sunt vechi, scrie Mediafax.

"E o divergenta de opinie intre mine si presedinte de foarte multa vreme. Eu mi-am asumat aceasta motivatie de a acorda stimulente in Ministerul Finantelor", a spus Vladescu.

El a adaugat ca in cazul in care aceste stimulente nu ar mai fi fost acordate angajatii din MFP ar fi pierdut circa 60% din salariu, ceea ce ar fi facut institutia nefunctionabila.

Vladescu a mai spus ca ziua de vineri a fost ultima petrecuta la Ministerul Finantelor, dupa ce i-a predat portofoliul noului ministru, Gheorghe Ialomitianu.

Vladescu a declarat, vineri, ca a facut "treaba foarte buna" cat timp s-a aflat la conducerea Ministerului Finantelor Publice daca presedintele Traian Basescu ii reproseaza doar acordarea de stimulente angajatilor din ministerul de resort.

"Daca mi se reproseaza doar stimulentele insemna ca am facut treaba foarte buna", a spus Vladescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Visa depășește pragul de 1 miliard de tokenuri emise
Setari Cookie-uri