Potrivit Executivului, castigatorul in cursa pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane va fi cunoscut pe 21 decembrie.

"Contractul de privatizare va fi prezentat in Guvern. Ulterior va fi trimis Parlamentului spre aprobare", a precizat premierul. Contractul va fi aprobat prin Lege de catre Parlament, iar ulterior va fi publicat integral in Monitorul Oficial.

Finalistii din cursa pentru privatizarea BCR sunt Banco Comercial Portugues (BCP), din Portugalia, si Erste Bank, din Austria. BCP are o structura a actionariatului formata din angajati, 7.637 de persoane, cu 1,16 la suta din actiuni, persoane individuale din afara bancii - 193.236 actionari cu 17,42 la suta din actiuni, 5.809 companii, cu 9,82 la suta din actiuni, 688 de investitori institutionali, cu 71,60 la suta din actiuni.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/stiri/stiri.php?ContentID=5782

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri