Creditarea segmentului corporate va constitui principala tinta in urmatoarea perioada pentru RBS Romania, fosta ABN Amro, sustine Johan Gabriel, bancherul care a preluat conducerea operatiunilor RBS de pe plan local de aproape un an.

"Ne asteptam la o crestere a activelor in urmatoarea perioada ca urmare a unei cresteri pe segmentul de corporate. A doua jumatate a acestui an va fi, cu siguranta, mai buna de prima parte", a spus Gabriels in cadrul unui eveniment de aniversare a 15 ani de activitate a bancii pe plan local.

Johan Gabriel a prezentat si echipa de management a bancii, care a suferit unele schimbari in ultima perioada.

Citeste si:

Consiliul de administratie al RBS Bank Romania are in componenta patru membri executivi - Johan Gabriels, Magdalena Manea, Robert Hadley, Robert Karreman - si cinci membri non-executivi - Roxana Moldovan, Adrian Manaicu, Phil McDuell, Jeroen Kremers si Gianni Piolini.

Echipa de management a bancii este formata din Radu Ropota - director clienti persoane juridice, Adina Enescu - director clienti institutii financiare si sectorul public, Liudmila Drozdea - director tranzactii bancare, Cosmin Bucur - director piete financiare, Raluca Ionescu - director juridic si Marijana Vasilescu - director de comunicare si marketing.

Robert Karreman este noul director de risc al RBS Romania, iar John Bell este directorul ariei de clienti persoane fizice.