Euroins Romania, in parteneriat cu OttoBroker, a lansat un produs de asigurare de locuinta cu despagubire instant, care acopera si avarii cauzate de centrala termica, instalatia electrica sau instalatia de apa si raspundere pentru inundatii sau alte stricaciuni provocate vecinilor, se arata in comunicatul companiei.

Asigurarea poate fi platita in maxim 4 rate egale sau integral pentru 1 an, iar pentru daunele de sub 1.000 de lei, despagubirea se acorda in 5 zile de la constatare, iar daca asiguratul este din Bucuresti sau din judetul Ilfov, despagubirea se acorda instant.

„Promptitudinea in solutionarea daunelor este unul dintre principalele criterii care fac diferenta intre companiile de asigurari”, a declarat Iulius Alin Bucsa, director general al Euroins Romania.

Odata cu noul produs, Euroins va lansa si o campanie de informare cu privire la asigurarea de locuinte, prin intermediul unui minighid, denumit „Asigurarea de locuinta”, disponibil gratuit.

Citeste si:

Euroins Romania si OttoBroker ofera si o reducere de 5% clientilor care achizitioneaza o astfel de polita de asigurare de locuinta impreuna cu una de tip RCA.

Compania de asigurari Euroins Romania a fost fondata in anul 1994, functionand pana in 2007 sub numele de Asitrans, odata cu preluarea companiei in 2007 de catre Grupul Eurohold.

Din anul 2009, Euroins face parte din actionariatul PAID, fiind una dintre cele 13 companii autorizate sa subscrie asigurari obligatorii de locuinte.

OttoBroker este unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari din Romania, fiind, de asemenea, cel mai mare operator de brokeraj de asigurari retail in centre comerciale.