BRD - Groupe Societe Generale, a doua banca din sistem dupa valoarea activelor gestionate, a extins reteaua de accptare a cardurilor contactless in 9 orase din tara.
Banca a lansat in luna martie a acestui an un serviciu de plata rapida - instant pay, ce incorporeaza tehnologia contactless MasterCard Pay Pass.

Produsul a fost disponibil, initial, doar in Bucuresti in cadrul unui proiect pilor cu mai multi comercianti parteneri, iar din luna iulie a fost extins in 9 orase importante din tara, a explicat Alexandru Neacsu, coordonator proiecte in cadrul diviziei de carduri a BRD. Cele 9 orase sunt Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Pitesti.

Posesorii acestui card instant pay pot realiza plati la oricare dintre comerciantii la care BRD a instalat un dispozitiv de pay pass. Printre partenerii cu care BRD lucreaza se numara KFC, Pizza Hut, Inmedio, Otter si altii.

De asemenea, dispozitivele de plata pay pass sunt disponibile si in statiile Metrorex de la Piata Romana si Piata Universitatii.

Pentru platile de pana la 100 de lei clientului nu i se solicita codul pin, acesta fiind necesar doar pentru platile cu o valoare mai ridicata.

Reprezentantul BRD a mai specificat ca un posesor de card contactless va suporta doar un comision anual de gestiune in suma de 25 de lei.
BRD are peste 2,2 milioane de carduri valide si opereaza o retea de peste 1.450 de bancomate si 20.000 de dispozitive pentru plata cu cardul la comercianti. Banca are peste 2,5 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati bancare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri