Anterior valoarea capitalului social al companiei era de 36 de milioane de lei. Operatiunea a fost aprobata in luna iulie a acestui an, cand a fost decisa, de asemenea, schimbarea denumirii societatii din Omniasig Asigurari de Viata in AXA Life Insurance. Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a aprobat schimbarea denumirii la sfarsitul lunii trecute.

Majorarea capitalului social de la 36 de milioane de lei la 51 de milioane de lei a fost realizata priuhn emiterea unui numar de 151.611.860 de actiuni, avand fiecare o valoare nominal de 0,1 lei si o prima de capital de 0,04642 lei. Totalul capitalului subscris este de 22 de milioane de le, din care 15 milioane de lei reprezinta majorarea propriu-zisa a capitalului social si 7 milioane de leireprezinta totalul primei de capital.

Conform datelor din Monitorul Oficial, structura actionariatului societatii este: Societe Beujon – 99,9% din capitalul social – si AXA Participations – 0,01 din capitalul social al societatii.

In prezent, conducerea AXA Life Insurance este asigurata de Violeta Ciurel, numita in functia de director general la inceputul lunii septembrie. Omniasig Asigurari de Viata a fost cumparata in ianuarie 2010 de grupul francez AXA de la Vienna Insurance Group (VIG).