ProCredit Bank incearca sa stimuleze interesul clientilor fata de creditele pentru investitii in agricultura prin reducerea la zero a comisionului de analiza a dosarului si a celui de acordare a creditului pentru orice cerere de finantare depusa pana la finalul lunii octombrie.
Creditele pentru investitii in agricultura sunt destinate achizitiilor de tractoare, utilaje agricole, combine noi sau folosite, terenuri arabile, constructiei de grajduri, depozite sau achizitiei de animale. De aceasta facilitate beneficiaza si solicitantii de credite destinate co-finantarii proiectelor eligibile de investitii finantate prin Fondul European Agricol Pentru Dezvoltare Rurala (F.E.A.D.R.).

Perioada de finantare pentru creditele de investitii poate ajunge pana la 15 ani, iar banca nu solicita avans. In cazul in care garantiile oferite de client sunt insuficiente, creditul poate fi acoperit pana la 80% cu garantie de la Fondul de Garantare a Creditului Rural (F.G.C.R.).

ProCredit Bank ofera posibilitatea de rambursare flexibila a creditului, cu plan de plata neregulat (rate mai mari dupa recolta).

„Inca din 2003 finantarea in domeniul agriculturii este o prioritate pentru ProCredit Bank. Cu atat mai mult in aceasta perioada, domeniul agricol are nevoie de sustinere, iar la noi intreprinzatorii agricoli gasesc deschidere catre acest sector si consultanti experimentati, capabili sa inteleaga tipologia si nevoile diferite ale unor astfel de afaceri”, afirma Cristina Sindile, sefa departamentului de credit din cadrul ProCredit Bank.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri