BCR, liderul pietei bancare din Romania, vrea sa atraga economiile populatiei in depozite pe termen scurt, oferindu-le clientilor dobanzi de pana la 8% la lei si 3,25% la euro.

Clientii care isi deschid in luna octombrie un depozit in lei la BCR, la termen de 4 luni, beneficiaza de o dobanda fixa de 7,5% pe an. Pentru depozitele la 6 luni in euro banca ofera o dobanda de 3,25%, in timp ce plasamentele in dolari sunt recompensate cu o dobanda de 3% pe an.

Banca ofera, insa, dobanzi si mai mari pentru persoanele care utilizeaza si alte servicii oferite de BCR. Astfel, clientii care incaseaza sau urmeaza sa incaseze salariul ori pensia prin BCR si folosesc Direct Debit pentru plata de facturi prin banca, primesc o dobanda fixa de 8% pe an pentru depozitele in lei la termen de 3 luni deschise in luna octombrie.

De asemenea, clientii care isi deschid in luna octombrie depozite la termen in lei sau euro prin intermediul Canalelor Alternative BCR (Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR), primesc un bonus de dobanda de 0.25 puncte procentuale pentru depozitele standard, cu dobanda fixa si maturitati de pana la 12 luni.

BCR emite 25 de tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de bancomate (peste 2.000) si dispozitive pentru plata cu cardul (circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu cardul).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri