ProCredit Bank refinanteaza imprumuturile companiilor

ProCredit Bank a introdus in oferta sa de produse un credit de refinantare a imprumuturilor contractate de intreprinderile mici si mijlocii. Banca permite refinantarea mai multor tipuri de produse - credite, leasing sau linii de credit - intr-un singur produs pentru care se plateste o singura rata lunara.

Oferta de refinantare de la ProCredit Bank este valabila pana la data de 15 decembrie 2010, iar perioada de finantare ajunge pana la 10 ani. Banca mai ofera clientilor si posibilitatea de a obtine sume suplimentare pentru plata datoriilor comerciale, a taxelor sau pentru investitii si capital de lucru.

„Noile facilitati introduse in programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii vin sa intareasca angajamentul nostru fata de acest sector si sa ofere o oportunitate companiilor din Romania intr-o perioada in care au cea mai mare nevoie”, sustine Ilinca Rosetti, director general al ProCredit Bank.

Pentru optimizarea costurilor lunare aferente serviciilor bancare utilizate de catre persoanele juridice, ProCredit Bank a creat pachete dedicate de produse si servicii, in functie de nevoile afacerii:

• Pachetul ProBusiness include cont curent, card de debit principal, cont de economii, aplicatie pentru gestionarea platii salariilor (ProSalary) si serviciul de informare plati prin SMS (InfoPlati SMS) pentru controlul tranzactiilor efectuate prin instrumente de debit;

• Pachetul ProBusiness Plus include pe langa produsele din pachetul ProBusiness, extras de cont gratuit si Internet Banking.

Alegerea unuia dintre pachetele pentru persoane juridice are ca beneficii plata unui singur comision lunar pentru toate produsele si serviciile cuprinse, un cost mai mic decat accesarea separata a acestor produse si reduceri de pana la 20% la comisioanele aferente platilor si incasarilor nationale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
De unde vor pensionarii să fie luați bani pentru majorarea cu 40%
Setari Cookie-uri