Consiliul de Administratie al societatii International Leasing IFN a decis inceperea procesului de reorganizare sub control judiciar a companiei.

“Este cea mai potrivita decizie pe care puteam sa o luam, avand in vedere contextul actual al pietei de leasing. Avem asigurari de la creditorii companiei, importante institutii bancare din Romania, ca sustin planul de reorganizare propus si ca vor sprijini eforturile companiei de restructurare a activitatii”, a declarat Ioana Necula, presedintele Consiliului de Administratie al International Leasing IFN.

"Decizia luata de International Leasing IFN vine ca urmare a evolutiei constant negative a pietei de leasing din Romania si a cresterii numarului de clienti ce inregistreaza restante la plata ratelor de leasing. In ultimii doi ani managementul companiei a luat o serie de masuri importante de reducere a costurilor si de eficientizare a operatiunilor efectuate si a propus creditorilor mai multe variante de reorganizare", a adaugat Ioana Necula.

Compania va fi asistata in procesul de realizare si implementare a planului de reorganizare de catre PriceWaterhouseCoopers Business Recovery Service SPRL.

Deschiderea procedurii de reorganizare sub control judiciar a fost pronuntata de catre Tribunalul Iasi, sectia comercial - sindic, in data de 05 octombrie 2010.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Coronavirus: Banca Mondială este pregătită să aloce 160 de miliarde de dolari
Setari Cookie-uri