Valoarea investitiilor realizate de compania de asigurari Grawe in Romania va ajunge la circa 210 milioane lei, in 2010, urmand ca in urmatorii cinci ani, nivelul acestora sa atinga aproximativ 400 de milioane de lei, a anuntat compania.

In cadrul acestor investitii, se regaseste vila Anastasie Simu, o cladire incadrata in categoria monumentelor istorice ale Bucurestiului si, dar si doua cladiri de birouri de cate 8 etaje, una dintre acestea urmand a fi data in folosinta la sfarsitul anului 2010.

Investitia initiala a grupului austriac Grawe in Romania s-a ridicat la aproximativ 9,5 milioane euro.

„In cei 10 ani de activitate, Grawe a evoluat de la colaborarea cu un singur broker, la un numar de 16 brokeri. In anul 2005, odata cu preluarea unui alt jucator de pe piata asigurarilor, societatea Sara Merkur, Grawe a dezvoltat propria forta de vanzare. In prezent, compania detine un numar de 56 de agentii teritoriale in care-si desfasoara activitatea aproape 1.800 de agenti”, se arata in comunicatul companiei.

Compania aniverseaza in aceasta toamna 10 ani de prezenta pe piata locala, perioada in care si-a derulat activitatea sub sloganul "Asigurarea de partea Ta".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Wall-street Financial Forum: află care este soluția de finantare potrivită
Setari Cookie-uri