EFG Retail Services a lansat o varianta imbunatatita a vechiului card de credit EuroLine, cardul EuroLine American Express ce este acceptat intr-o retea de circa 10.000 de locatii comerciale de pe intreg teritoriul Romaniei. Compania are in portofoliu circa 480.000 de carduri de credit EuroLine ce urmeaza sa fie convertite.
Utilizatorii acestui card au posibilitatea de a opta pentru realizarea de cumparaturi in rate fara dobanda la peste 300 de comercianti locali. Noul card de credit are, pe langa facilitatea platilor in rate fara dobanda, si o perioada de gratie de pana la 49 de zile.

Clientii care decid sa activeze un astfel de card beneficiaza de oferta EFG Retail Services ce consta in rambursarea a 10% din valoarea cumparaturilor efectuate cu plata integrala in prima luna de la primirea cardului, in limita a maximum 150 de lei.

Cardul de credit din oferta EFG reprezinta o concurenta directa la produsul Bunus Card de la GarantiBank care are, de asemenea, atasat un program ce permite plata cumparaturilor in mai multe rate fara dobanda.

Noile carduri EuroLine American Express vor fi transmise si vechilor clienti in momentul reinnoirii cardurilor EuroLine pe care le detin in prezent sau la solicitarea lor.

“Decizia de a imbunatati cardul EuroLine prin asocierea cu brandul American Express a fost luata pentru a oferi clientilor servicii internationale si noi avantaje, fara niciun cost aditional. La expirarea cardurilor de credit EuroLine actuale, acestea vor fi convertite automat si fara taxe suplimentare, titularii urmand sa beneficieze de noile functionalitati si avantaje extinse ale noului produs”, explica George Georgakopoulos, presedintele Consiliului de Administratie al EFG Retail Services.

Georgakopoulos a adaugat ca EFG Retail Services are in plan sa continue investitiile realizate pe piata locala si sa dezvolte businessul. El a declarat: “Nu vrem sa scoatem nici macar un euro din Romania. Vrem sa continuam sa investim in economia de aici.

EFG Retail Services este membra a grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana ce detine active totale de 86,9 miliarde euro.

Limita de creditare pentru cardul de credit lansat de EFG este de pana la 10.000 de lei, iar rata dobanzii percepute dupa expirarea perioadei de gratie este de 33,5%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri