Banca Comerciala Romana, cea mai mare banca de pe piata locala, va fi chemata in instanta intr-un proces colectiv cu peste 400 de clienti ai sai care sunt nemultumiti de clauzele contractuale.
BCR nu s-a prezentat ieri la concilierea cu cei peste 400 de clienti reclamanti ai sai. Banca a evitat concilierea de azi de la ora 15, invocand aspecte strict formale.

Initial, dupa depunerea invitatiei la conciliere s-a primit prin fax o adresa prin care casa de avocatura Piperea si Asociatii care reprezinta grupul de clienti, a fost rugata sa depuna contractele de credit ale clientilor (peste 400 de astfel de contracte) sau sa le identifice.

“Ca urmare a acestei adrese, pentru a arata disponibilitatea noastra, am depus un tabel in care indicam aceste contracte. Cu toate acestea, azi am primit prin fax refuzul BCR de a se prezenta la conciliere tocmai pentru ca nu am depus contractele de credit, pe care oricum le au si ei” au declarat reprezentantii Piperea si Asociatii.

Concilierea demarata de avocatii de la Piperea si Asociatii nu s-a dorit a fi o formalitate ci, din contra, nefiind obligatorie, s-a sperat ca se poate ajunge la o rezolvare amiabila, sustin reprezentantii casei de avocatura.

In actuala situatie, BCR urmeaza a fi chemata in instanta, printr-o cerere ce va fi depusa in cursul zilei de luni, 18 octombrie 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri