Asirom ofera reduceri de 15% la incheierea asigurarii Casco pentru absolventii "Cursului de Conducere Defensiva Titi Aur", incercand astfel sa sporeasca siguranta circulatiei rutiere, a anuntat societatea.
Compania, membra a Vienna Insurance Group (VIG), a incheiat un parteneriat cu pilotul Titi Aur, in baza caruia absolventii "Cursului de Conducere Defensiva Titi Aur" primesc o reducere de 15% la incheierea asigurarii Casco, iar clientii companiei primesc un discount de 25% din pretul cursului de conducere defensiva.

Ne-am dorit sa oferim solutii prin care sa scada riscul de accident, spune Boris Schneider (foto), director general Asirom, intr-un comunicat al companiei.

„Asirom actioneaza pe toate cele trei directii pentru cresterea sigurantei rutiere, vizand infrastructura (recuperand daunele provocate de gropi, etc., obliga administratorii drumurilor sa respecte cerintele minime de securitate ale drumului), calitatea vehiculelor (prin oferirea de discount-uri de 50% la asigurarea de accidente a conducatorului auto si a pasagerilor pentru automobilele clasificate cu 5 stele la testul NCAP), iar acum stimuland si imbunatatirea comportamentului rutier”, a mai spus el.

Titi Aur este campion roman de raliuri si deruleaza personal acest curs, menit sa perfectioneze indemanarea conducatorilor auto si astfel sa reduca riscul de accident, precum si sa imbunatateasca eficienta exploatarii vehiculului.

Datele oficiale disponibile la nivel de piata arata ca in anul 2009, nivelul despagubirilor platite pe CASCO a crescut cu 18% fata de 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri