Asirom ofera reduceri de 15% la incheierea asigurarii Casco pentru absolventii "Cursului de Conducere Defensiva Titi Aur", incercand astfel sa sporeasca siguranta circulatiei rutiere, a anuntat societatea.

Compania, membra a Vienna Insurance Group (VIG), a incheiat un parteneriat cu pilotul Titi Aur, in baza caruia absolventii "Cursului de Conducere Defensiva Titi Aur" primesc o reducere de 15% la incheierea asigurarii Casco, iar clientii companiei primesc un discount de 25% din pretul cursului de conducere defensiva.

Ne-am dorit sa oferim solutii prin care sa scada riscul de accident, spune Boris Schneider (foto), director general Asirom, intr-un comunicat al companiei.

„Asirom actioneaza pe toate cele trei directii pentru cresterea sigurantei rutiere, vizand infrastructura (recuperand daunele provocate de gropi, etc., obliga administratorii drumurilor sa respecte cerintele minime de securitate ale drumului), calitatea vehiculelor (prin oferirea de discount-uri de 50% la asigurarea de accidente a conducatorului auto si a pasagerilor pentru automobilele clasificate cu 5 stele la testul NCAP), iar acum stimuland si imbunatatirea comportamentului rutier”, a mai spus el.

Titi Aur este campion roman de raliuri si deruleaza personal acest curs, menit sa perfectioneze indemanarea conducatorilor auto si astfel sa reduca riscul de accident, precum si sa imbunatateasca eficienta exploatarii vehiculului.

Datele oficiale disponibile la nivel de piata arata ca in anul 2009, nivelul despagubirilor platite pe CASCO a crescut cu 18% fata de 2008.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si