Cetelem, liderul pietei locale de credite de consum, a inclus in oferta sa serviciu de Debit Direct, cu ajutorul caruia clientii Cetelem isi pot achita ratele lunare automat, din orice cont curent deschis la bancile comerciale.

Serviciul Direct Debit este gratuit si presupune existenta unui cont personal deschis la orice banca ce activeaza pe plan local.

Astfel, in ziua scadenta, din contul clientului se retrage automat suma minima de plata, in cazul ratelor de pe card, sau valoarea ratei in cazul creditelor de consum contractate de la Cetelem. In cazul in care in cont nu sunt suficienti bani, plata nu va fi efectuata.

“Cetelem isi largeste constant gama de produse si servicii pentru a oferi clientilor confortul de care au nevoie. Direct Debit vine sa faciliteze achitarea ratelor lunare”, afirma Gilles Zeitoun (foto), directorul general al Cetelem IFN.

In afara de creditul de consum in magazine, Cetelem IFN ofera clientilor sai carduri de credit sub sigla MasterCard, credite auto si credite de nevoi personale cu acordare prin telefon sau internet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cetelem si-a adus CEO din Egipt