Ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a declarat ca la Directia Finantelor Publice Brasov raspundea de sumele atrase la buget, iar directia a fost pe locul II, stimulentele in cazul lui fiind aprobate de presedintele ANAF.
"Am fost director adjunct la Directia de Control, iar indicatorul de care raspundeam erau sumele atrase la bugetul de stat. Directia de Control Brasov a fost pe locul II. Eu am realizat indicatorul, iar stimulentele au fost aprobate de presedintele ANAF. Intrebati-l pe el daca m-a apreciat corect", s-a adresat Ialomitianu jurnalistilor, in fata Ministerului de Finante.

El a subliniat ca mereu a facut diferentiere intre angajati in functie de rezultate, arata Mediafax.

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, se judeca cu sine insusi intr-un proces intentat Ministerului Finantelor pe cand era director executiv adjunct al Directiei Finantelor Publice Brasov, pentru recuperarea unor sporuri salariale taiate de predecesorii sai in fruntea MF, a relatat Gandul.

"Este vorba despre un proces pornit in 2007 pe Legea 188 a functionarilor publici pentru recuperarea unor sporuri, 25% de dispozitiv si 25% de confidentialitate. O parte dintre cei peste 100 de colegi care au deschis actiunea si-au primit banii, inclusiv cativa directori, dar eu n-am primit nimic, pentru ca n-am mai urmarit procesul si nu m-am mai prezentat in instanta. Mi-am adus aminte de el acum, cand ma intrebati dumneavoastra, dar nu stiam ca merge in continuare, tin minte doar ca a fost casat de Curtea de Apel Brasov cu trimitere spre rejudecare la Tribunal", a declarat ministrul Ialomitianu pentru Gandul.

Acesta a explicat si cum a incasat, in 2007 si 2008, stimulente in valoare totala de aproape 100.000 de lei noi: "Au fost date de conducerea ANAF-ului, la propunerea directorului general Lucian Voinescu, pentru rezultatele foarte bune inregistrate de Directia Finatelor Brasov, care a fost pe locul doi pe tara in 2007 si pe trei in 2008, dar eu am luat mai putin decat alti directori".

Un alt proces a fost deschis in august 2010 de mai multti angajati ai DGFP Brasov, printre care si Ialomitianu, un termen fiind fixat pentru data de 26 octombrie.

Ialomitianu a fost, timp de patru ani (1997-2001), director general al D.G.F.P. Brasov, iar apoi, timp de 7 ani, a fost director executiv adjunct in cadrul aceleiasi institutii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri