GarantiBank porneste refinantarile prin credite in euro

GE Garanti Bank a lansat astazi o oferta prin care elimina comisionul de analiza a dosarului pentru creditele imobiliare si creditele de nevoi personale cu garantii reale acordate in euro cu scopul refinantarii altor credite.

Creditul imobiliar pentru refinantare in euro poate fi solicitat de clientii care doresc sa refinanteze un credit similar contractat anterior. In cazul in care se doreste refinantarea si a altor tipuri de credite sau consolidarea datoriilor aferente mai multor credite in desfasurare intr-un singur produs, cei interesati pot solicita creditul pentru nevoi personale cu garantii reale pentru refinantare in euro, explica reprezentantii institutiei de credit.

GarantiBank mai aplica, incepand din octombrie, si o reducere de 0,5 puncte procentuale la dobanda pentru toate creditele imobiliare si de nevoi personale cu garantii reale acordate in euro.

Am lansat aceasta oferta pentru a facilita accesul la creditele pentru refinantare oferite de GarantiBank celor care doresc sa isi imbunatateasca structura de costuri pentru creditele contractate anterior si, implicit, sa isi reduca suma pe care o platesc lunar. Eliminarea comisionului de analiza, impreuna cu reducerea dobanzilor pe care am efectuat-o recent, reprezinta avantaje reale de costuri pentru cei interesati.” afirma Murat Atay (foto), director general al GE Garanti Bank.

Dobanda la creditele de nevoi personale cu garantii reale pentru refinantare este formata din indicele Euribor la 6 luni plus o marja de 4,5%, iar dobanda la creditul imobiliar pentru refinantare este formata din acelasi indice, dar la care se adauga o marja de 4,2%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri