Conducerea Bancii Comerciale Romane a decis sa isi extinda oferta de servicii catre segmentul persoanelor nebancarizate prin preluarea good.bee Service RO si integrarea serviciului good.bee Tranzactii Mobile.
Compania good.bee Service RO s-a lansat pe piata romaneasca in martie 2009, facand parte din holdingul good.bee ce este detinut de catre Erste Group si Fundatia ERSTE. Prin serviciul good.bee Tranzactii mobile se asigura accesul la servicii bancare de baza cum ar fi un cont curent in lei la BCR, un card de debit Visa Electron si de serviciul de tranzactionare mobila.

“Suntem cea mai mare banca din Romania si este misiunea noastra sa facilitam tuturor accesul la servicii financiare sigure, simple si convenabile. Prin aceasta preluare, Pachetul good.bee devine un produs cheie pentru BCR. Ducem banca la clientii nostri care fie nu aveau acces la o unitate bancara, fie considerau produsele bancare prea complicate sau prea scumpe. Avem in vedere dezvoltarea unei relatii pe termen lung cu acesti clienti”, a declarat Oana Petrescu, vicepresedinte retail in cadrul BCR.

Prin intermediului pachetului de start good.bee deschiderea contului, obtinerea cardului si activarea serviciului de tranzactii mobile se realizeaza pe loc, oriunde in Romania, fara deplasarea la ghiseul bancii, respectand in acelasi timp toate cerintele legale.

“Vom continua sa dezvoltam sub conceptul good.bee Tranzactii mobile servicii bancare simple, inovative, pe care oricine si le va putea permite”, sustine Catalin Moise, directorul general al good.bee Service RO.

Din cei peste 25.000 de clienti ai good.bee Tranzactii mobile, aproximativ 40% se afla departe de banca, in mediul rural sau orase mici si beneficiaza de avantajul de a avea acces la banii lor prin intermediul telefonului mobil. Pe de alta parte, 56% din clienti au varsta sub 25 de ani, fiinf inclusiv persoane cu varsta intre 14 - 18 ani.

Cele mai folosite operatiuni de pe telefonul mobil sunt interogarea de sold, transferul good.bee - transferul de bani instantaneu pe baza numarului de telefon mobil intre utilizatorii good.bee si plata facturilor pe baza de sabloane. Valoarea medie a unui transfer good.bee a fost in luna septembrie 2010 de 114 lei, in timp ce valoarea medie a facturii platite prin serviciul de mobile banking atinge 100 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri