Allianz-Tiriac Asigurari ofera societatilor mici si mijlocii (IMM), in perioada 18 octombrie - 19 noiembrie, reduceri la achizitionarea produselor de protectie pentru angajati si casco, a anuntat compania.
„Firmele mici si mijlocii reprezinta pentru noi unul dintre segmentele de clienti strategici. Cautam, de aceea, sa ne adaptam progresiv oferta adresata acestor companii, astfel incat sa raspundem cat mai bine nevoilor lor de protectie si, de asemenea, sa dezvoltam solutii de asigurare dedicate IMM-urilor cat mai competitive”, a declarat Rangam Bir, directorul general al Allianz-Tiriac Asigurari.

Produsele vizate sunt Protect Grup , asigurare de viata pentru grupuri de angajati, respectiv FlexiCasco, asigurare de avarii si furt auto.

Firmele din categoria IMM care detin o polita de asigurare a cladirilor sau auto (casco sau RCA) emisa de Allianz-Tiriac pot achizitiona asigurarea de grup pentru angajati la tarife preferentiale, diminuate cu procente cuprinse intre 9 si 12,5%, in functie de pachetul de protectie ales. De asemenea, cumpararea sau reinnoirea unei polite de avarii si furt auto in perioada promotiei aduce o reducere de 5% pentru aceasta asigurare a vehiculelor.

Protect Grup este o polita de asigurare de viata contractata de angajator in beneficiul angajatilor, ce ofera sprijin financiar acestora din urma in caz de accident intamplat la locul de munca sau in afara programului de lucru, respectiv familiilor asiguratilor, in caz de deces al angajatului asigurat. Polita ofera 3 pachete de beneficii, diferentiate in functie de structura riscurilor acoperite, respectiv de sumele asigurate alese. Polita ofera acoperire 24 de ore din 24 pe intreg teritoriul Uniunii Europene, cu extindere in afara UE in cazul acoperirilor pentru deces si invaliditate permanenta. Pot fi inclusi in asigurare angajatii cu contract de munca sau personalul cu contract de colaborare, cetateni romani sau straini, angajati part-time sau full-time.

FlexiCasco este un produs pentru asigurare a vehiculelor apartinand persoanelor juridice din categoria IMM. FlexiCasco poate acoperi doar avariile cauzate de coliziuni si riscuri conexe, la care pot fi adaugate progresiv diverse acoperiri: pentru riscurile de furt, fenomene naturale, incendiu si explozie etc. De asemenea, pot fi adaugate acoperiri si clauze suplimentare: de la protectia pentru pasageri (in caz de deces sau invaliditate), servicii de asistenta rutiera (asistenta la locul accidentului/producerii unui defect, la tractare, transport si cazare a soferului si pasagerilor, inlocuirea autovehiculului pe perioada reparatiilor etc. si pana la acoperirea pagubelor produse vehiculului cu urmare a utilizarii lui pe santier.

De curand, Allianz-Tiriac Asigurari si-a majorat capitalul social cu peste 40 de procente, iar in valoare absoluta cu 27,8 milioane de lei, prin incorporarea a circa 94% din profitul net obtinut anul trecut. Astfel, valoarea capitalului social al companiei a crescut de la nivelul de 66,6 miloane lei, la 94,4 milioane lei, operatiunea fiind inregistrata la Registrul Comertului, iar anterior aprobata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri