Signal Iduna a lansat o asigurarea de viata de tip unit-linked, denumita Signal Gold, prin care asiguratul poate opta sa incaseze beneficiile in aur, a anuntat compania.
Signal Gold reprezinta primul produs de asigurare de acest tip pe piata asigurarilor din Romania, iar primele virate de asigurat vor fi administrate de fondurile de investitii Hansa Invest si Donner&Reuschel, ambele membre ale GrupuluI Signal Iduna din Germania.

HansaGold este un fond de investitii orientat catre dezvoltare, cu plasamente in aur, sub forma fizica, valori mobiliare sau argint.

In vederea contracararii efectelor inflatiei, polita de asigurare se incheie in Euro, iar clientul are posibilitatea de a opta pentru indexarea automata a primelor de asigurare.

„Investitiile in aur ofera si certitudinea unor garantii atat din punct de vedere financiar, cat si in cazul aparitiei unor evenimente mai putin dorite pentru beneficiar. Signal Gold reprezinta unicul produs de acest gen de pe piata asigurarilor din Romania”, a declarat presedintele companiei, Leslie Breer (foto).

Valoare primelor pentru Signal Gold se situeaza in intervalul cuprins intre 300 de euro la 1.500 de euro. Produsul este constituit pe pachete pre-stabilite de durata, de 15 ani, 20 ani, 25 ani si 30 ani, iar varsta minima la intrare ajunge la 0 ani, in timp ce varsta maxima la intrare este de 70 ani. Varsta maxima la maturitatea produsului este de 75 ani.


In plus fata de protectia de baza oferita, asiguratii pot opta pentru un modul suplimentar asigurarii de baza, care cuprinde cel putin una dintre urmatoarele componente: despagubire in urma unei invaliditati permanente rezultata in urma unui accident, scutire de la plata primelor de asigurare pe toata perioada invaliditatii, despagubire suplimentara pentru deces ca urmare a unui accident, indemnizatie zilnica pentru mai mult de 3 zile de spitalizare sau in urma unei interventii chirurgicale.

Asiguratii au, de asemenea, posibilitatea investirii in oricare dintre fondurile puse la dispozitie de catre Signal Iduna prin instrumentele de realocare a primelor de asigurare sau de transfer a uniturilor existente.

Compania Signal Iduna Romania este membra a grupului german cu acelasi nume. Principalul segment de business vizat de grup in Romania este reprezentat de asigurarile private de sanatate. In acelasi timp, Signal Iduna se concentreaza si asupra segmentului de asigurari de viata si accidente.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri