Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, isi continua luna aceasta procesul de extindere prin dechiderea a inca cinci noi sucursale, dintre care patru in Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa al grupului bancar elen.

Reteaua teritoriala a bancii are in prezent o 40 de unitati operationale, dintre care 18 in Bucuresti, urmand ca pana la sfarsitul anului, aceasta sa ajunga la 45 de unitati.

Astfel, oficialii banci anunta extinderea retelei teritoriale cu 2 noi sucursale, una in Bucuresti - Sucursala Titan si cea de-a doua la Baia Mare, ambele sucursale devenind operationale in 21 si respectiv in 25 noiembrie a.c.

“Daca la finele anului 2004, Banca Romaneasca avea o retea formata din 28 de unitati, iata ca acum la sfarsitul anului 2005 numarul sucursalelor va ajunge la 45. Toate aceste realizari au fost posibile deoarece intreaga noastra strategie a avut si are ca punct de plecare crearea de solutii pentru clientii sai. Calitatea relatiei banca-client la nivelul principalului canal de distributie al bancii – reteaua teritoriala – a crescut foarte mult, iar acest parteneriat speram sa se consolideze in continuare, a declarat Andreas Maragkoudakis, directorul general al Bancii Romanesti.

Zilele trecute, Banca Romaneasca a majorat dobanzile la depozitele in lei si in dolari. Astfel, in cazul depozitelor in lei, nivelul dobanzilor s-a ridicat cu 1,25 pana la 1,75 procente, valoarea acestora variind de la 5,75% pana la 6,5% pe an,