Bank Leumi ofera reduceri de 15% la comisioane pentru plati prin OP Link

Bank Leumi Romania a lansat in luna octombrie a acestui an serviciul OP Link, o aplicatie care ofera utilizatorilor posibilitatea completarii si tiparirii ordinelor de plata pe Internet, a anuntat societatea.

Aplicatia OP Link poate fi accesata prin intermediul site-ului bancii si reprezinta o alternativa la ordinele de plata clasice. Utilizatorii vor introduce datele necesare procesarii ordinului de plata, iar la tiparire ordinul de plata generat va contine un cod de bare care va fi prelucrat de catre functionarii bancii imediat ce utilizatorii il vor pune la dispozitia acestora.

Banca ofera clientilor care vor folosi aceasta modalitate de plata reduceri de 15% la comisioanele pentru platile in lei.

Clientii Leumi care au ales, la deschiderea contului curent, sa poata folosi canale de comunicare alternative, pot transmite ordinele de plata catre banca atat prin e-mail cat si prin fax, realizand economii importante de timp.

Potrivit comunicatului de presa al bancii, OP Link reduce riscul completarii gresite a informatiilor cuprinse in ordinul de plata, datorita algoritmului de verificare a campurilor parametrizabile continute de aplicatia Leumi, care va semnaliza utilizatorului completarea eronata a acestora.

„Banca a dezvoltat si alte aplicatii, cum este serviciul de alerte SMS, care avertizeaza clientii in timp real asupra operatiunilor pe care le desfasoara cu cardul sau pe contul curent sau serviciul Leumi Online care ofera posibilitatea de a efectua o gama larga de operatiuni prin Internet Banking”, a declarat Dan Negrau, vicepresedinte executiv al bancii.

Bank Leumi Romania a inregistrat in anul 2009 un profit net de 12,7 milioane lei, in crestere fata de rezultatul obtinut in 2008, de 7,5 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Avertismentul Saxo Bank: Prețurile vor crește pentru aproape orice
Setari Cookie-uri