Pentru creditul de nevoi personale "La Fix" banca nu percepe comisioane, iar prin dobanzile fixe practicate, societatea elimina riscul fluctuatiei indicatorilor robor si euribor. Dobanda este de 19,99% pentru moneda nationala si de 15,99% pentru creditele acordate in euro. Perioada maxima pe care se pot contracta creditele este de 10 ani, iar suma maxima ce poate fi acordata este de 10.000 euro sau echivalent lei.

„Tendinta pietei ne-a determinat sa venim cu un nou produs, pentru care nu percepem comisioane si nici garantii imobiliare. Chiar in aceasta perioada avem in derulare o promotie valabila pana la sfarsitul anului, la creditul de refinantare OneSmart, pe care il oferim fara dobanda si fara rate in primele 3 luni de la acordare, pentru persoanele fizice care au nevoie de o refinantare a creditelor existente”, afirma Georgiana Mincu, director executiv Retail.

Carpatica a consemnat in primele noua luni venituri totale de 586,73 milioane de lei, cu 26,5% mai mari decat cele aferente perioadei similare din 2009, si cheltuieli de 702 milioane de lei, cu 53,3% mai mari.

Citeste si:

Portofoliul de credite s-a diminuat de la 1,22 miliarde de lei la finele lunii septembrie 2009 la 984,35 milioane de lei la sfarsitul perioadei analizate, ca urmare a cresterii volumului provizioanelor de risc de credit.

La finele lunii septembrie, banca detinea o retea formata din 172 sucursale si agentii, 233 de ATM-uri si 33 ASV-uri. De asemenea, Carpatica are in derulare o majorare de capital de 63,5 milioane lei, perioada de subscriere urmand sa se incheie pe 25 decembrie.