mgi, cea mai mare alianta internationala pe piata serviciilor independente de consultanta financiar-fiscala, se lanseaza si in Romania prin Teaha Management Consulting.
Procesul de afiliere a durat peste un an, in perioada 2009 - 2010. Reprezentantii mgi au desfasurat in Romania un proces de selectie la nivelul intregii tari, care s-a incheiat prin alegerea societatii considerate a avea potentialul maxim de dezvoltare.

"Ne dorim sa convingem cat mai multi clienti autohtoni si internationali care deruleaza proiecte complexe sa opteze pentru servicii financiar-fiscale standardizate care ofera un avantaj major: implementarea rapida a oricarui proiect la nivel international", a declarat Jan Nygaard (foto sus), Chairman of the mgi European Area Coordinators.

Compania din Romania va beneficia de expertiza internationala a retelei globale de consultanti financiar-contabili independenti, in timp ce clientii internationali vor dispune de mai multe oportunitati de planificare si implementare a activitatilor de business in regiunea Europei Centrale si de Est.

"Echipa noastra de experti va avea acces la traininguri si oportunitati de dezvoltare profesionala, care vor determina o imbunatatire consistenta a rezultatelor clientilor nostri, fiind permanent la curent cu cele mai noi tendinte ce se manifesta la nivel global", a declarat Corneliu Teofil Teaha (foto jos), fondatorul Teaha Management Consulting.

Teaha Management Consulting este o societate infiintata in 1997, cu o cifra de afaceri de circa 2 milioane lei si 100 de angajati. Compania are birouri operationale in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sibiu, Brasov si Chisinau. Firma cu o cota de piata de circa 2% este auditor al Camerei de Comert Romano - Elvetiene si cenzor al Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din Romania..

mgi este una dintre cele mai mari aliante internationale pe piata serviciilor independente de consultanta financiar-fiscala. Fondata in anul 1947, asociatia este prezenta in 80 de tari, fiind reprezentata de 288 de birouri locale. Societatile afiliate MGI sunt in general companii mijlocii care detin o excelenta cunoastere a pietelor locale in care activeaza.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri