Printre avantajele serviciului Debit Direct se numara: lipsa costurilor suplimentare (comisoanele de activare, administrare lunara a acestui serviciu, precum si cel de plata sunt zero), economie de timp (nu mai este necesara deplasarea la casieriile Romtelecom) si garantia ca facturile vor fi platite in timp util, explica reprezentantii Intesa Sanpaolo Bank.

Plata lunara a facturilor se va face in mod automat, la data scadentei acestora, dupa semnarea unui contract de mandat pentru debitare directa, prin care clientul imputerniceste banca sa faca plata in numele acestuia catre furnizorul de utilitati.

Intesa Sanpaolo Bank a dezvoltat serviciul de Direct Debit disponibil in variantele intra si inter-bancar. Banca intentioneaza sa extinda numarul de parteneriate Direct Debit in acelasi timp cu furnizarea altor solutii moderne de plata a facturilor emise de furnizorii de utilitati (prin depunere de numerar la ghiseele bancii si/sau prin ordine de plata).

Intesa Sanpaolo Bank este parte a Grupului Intesa Sanpaolo, una dintre cele mai importante institutii financiar bancare din zona euro si lider in Italia.