Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a hotarat sanctionarea Societatii Comerciale „Napoca Broker de Asigurare” - S.R.L. cu retragerea autorizatiei de functionare, a anuntat comisia.

Decizia nr.910/2010 privind sanctionarea Societatii Comerciale „Napoca Broker de Asigurare” cu retragerea autorizatiei de functionare a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 769/17.11.2010.

De asemenea, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a decis sanctionarea Societatii Comerciale “Nord Asig Broker de Asigurare” cu interzicerea temporara a activitatii.

Decizia nr.915/2010 privind sanctionarea Societatii Comerciale “Nord Asig Broker de Asigurare” cu interzicerea temporara a activitatii a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 769/17.11.2010.

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor subliniaza faptul ca masurile dispuse in cazul societatilor mai sus mentionate nu au implicatii asupra contractelor de asigurare deja incheiate, acestea continuand sa isi produca efectele in conditiile stabilite la data semnarii


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Raiffeisen Bank a virat 27 mil. lei către stat și a urgentat toate plățile
Setari Cookie-uri