Micul antreprenor din Romania trebuie sa fie sprijinit in aceste momente dificile, considera Ilinca Rosetti, directorul general al ProCredit Bank, un jucator de talie mica axat pe acordarea de finantari catre sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
Mediul de business din Romania s-a restructurat puternic de la inceputul crizei, dar antreprenorii "supravietuitori" au nevoie de ajutor.

ProCredit Bank a restructurat creditele antreprenorilor care se afla in dificultate, a explicat Ilinca Rosetti, sefa institutiei de credit. De asemenea, banca implementeaza in Romania un concept de sucursale de business dedicate antreprenorilor care au nevoie de consultanta ri produse financiare.

Banca a deschis in aceasta luna primul Business Center din Bucuresti si isi propune ca in anul urmator, tinand cont de specificul de afaceri al fiecarei zone in care are deschisa o sucursala, sa transforme alte cateva locatii in centre de afaceri, consolidandu-si astfel pozitia de banca specializata pentru intreprinderi mici si mijlocii.

„Consideram ca trebuie sa cream pentru clientii nostri toate conditiile necesare pentru a face afaceri intr-un mod profesionist, iar acest business center este un pas important spre acest obiectiv”, sustine Ilinca Rosetti.

Business Center reprezinta un concept de sucursala ProCredit Bank dedicata special afacerilor mici si mijlocii cu un spatiu menit sa ofere clientilor IMM un mediu potrivit desfasurarii operatiunilor bancare zilnice, precum si spatii adecvate discutiilor de afaceri intre reprezentantii companiilor si consilierii bancii.

Ilinca Rosetti este noul presedinte al ProCredit Bank. Ea a primit avizul Bancii Nationale a Romaniei pentru aceasta pozitie la sfarsitul lunii august 2010.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri