Banca Comerciala Romana a introdus pentru clientii sai posesori de carduri de credit facilitatea de plata in cel mult 12 rate cu dobanda 0% la comerciantii parteneri. GarantiBank si Credit Europe Bank au implementat acest sistem in urma cu cativa ani si au o ampla retea de comercianti parteneri.

Cardurile de credit in lei emise de BCR inrolate automat in programul de rate cu dobanda zero sunt Visa Powercard Standard, MasterCard Powercard Standard, BCR Wizz Air, Visa sau MasterCard Powercard Gold. De asemenea, si cardul de credit in euro BCR MasterCard Gold este inclus in acest program.

“Oferim clientilor o noua facilitate – posibilitatea sa plateasca in maxim 12 rate fara dobanda orice produs cumparat de la partenerii nostri. In Program sunt inscrisi in mod automat si gratuit, toti clientii persoane fizice care detin unul dintre cardurile de credit BCR si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri BCR solicita facilitatea de a plati produsele sau serviciile in rate cu 0% dobanda”, a declarat Igor Zganjer (foto), directorul executiv al directiei de carduri din cadrul BCR.

Valoarea tranzactiei efectuata in programul de rate cu 0% dobanda va fi impartita automat intr-un numar de rate lunare egale pentru care banca va calcula un procent de 0% dobanda numai daca detinatorul de card respecta conditiile de rambursare integrala a ratelor lunare, explica reprezentantii BCR.

Numarul de rate fara dobanda variaza de la un comerciant la altul, in intervalul minim 2 – maxim 12 rate si este afisat in locatia comerciantului partener BCR inclus in program.

Printre comerciantii cu care BCR a incheiat parteneriate se afla hypermarket-ul Real, magazine de mobila sau incaltamine, iar seful directiei de carduri a anuntat ca in perioada imediat urmatoare se va aceasta facilitate de plata si catre alte segmente de maxim interes pentru clienti (electronice, articole de imbracaminte, zona farma si servicii medicale, agentii de turism).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Patria Bank, noi măsuri împotriva COVID-19 și o donație către Dăruiește Viață
Setari Cookie-uri