Libra Bank, unul dintre jucatorii din sistemul bancar care activeaza pe nisa profesiilor liberale si a intreprinderilor, a lansat un produs de creditare dedicat companiilor, in specialor persoanelor juridice furnizori ai marilor retaileri, supermarketuri sau hypermarketuri si care este acordat in baza facturilor.

Suma imprumutata de banca este calculata in functie de volumul tranzactiilor efectuate de clienti si poate ajunge pana la 500.000 de lei.

Documentatia necesara obtinerii creditului este minima, sustin reprezentantii Libra Bank, iar garantiile se constituie rapid si fara costuri suplimentare. Perioada de analiza a unui dosar este de trei zile de la momentul depunerii documentatiei complete.

„Ca urmare a specializarii de nisa a bancii noastre, experienta ne-a ajutat sa identificam oportunitatea abordarii unei categorii speciale de clienti, respectiv furnizori ai marilor retaileri. Am studiat cu atentie businessurile acestora si am constatat ca putem interveni in sustinerea si chiar dezvoltarea acestor companii. Suntem constienti de impactul pozitiv al unor astfel de solutii rapide asupra desfasurarii afacerilor clientilor nostri.” a declarat Alina Papa, directorul diviziei de marketing si comunicare din cadrul Libra Bank.

Solutiile de finantare oferite prin intermediul Sconto Credit sunt accesibile tuturor clientilor persoane juridice eligibile din judetele in care Libra Bank are sucursale. De asemenea, toti clientii care solicita finantare prin Sconto Credit beneficiaza de activarea gratuita a serviciului Internet Banking care ofera comisioane reduse cu 30% fata de cele practicate la ghiseele bancii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
OTP Bank România anunță măsuri pentru clienții cu credite în derulare
Setari Cookie-uri