Libra Bank, unul dintre jucatorii din sistemul bancar care activeaza pe nisa profesiilor liberale si a intreprinderilor, a lansat un produs de creditare dedicat companiilor, in specialor persoanelor juridice furnizori ai marilor retaileri, supermarketuri sau hypermarketuri si care este acordat in baza facturilor.
Suma imprumutata de banca este calculata in functie de volumul tranzactiilor efectuate de clienti si poate ajunge pana la 500.000 de lei.

Documentatia necesara obtinerii creditului este minima, sustin reprezentantii Libra Bank, iar garantiile se constituie rapid si fara costuri suplimentare. Perioada de analiza a unui dosar este de trei zile de la momentul depunerii documentatiei complete.

„Ca urmare a specializarii de nisa a bancii noastre, experienta ne-a ajutat sa identificam oportunitatea abordarii unei categorii speciale de clienti, respectiv furnizori ai marilor retaileri. Am studiat cu atentie businessurile acestora si am constatat ca putem interveni in sustinerea si chiar dezvoltarea acestor companii. Suntem constienti de impactul pozitiv al unor astfel de solutii rapide asupra desfasurarii afacerilor clientilor nostri.” a declarat Alina Papa, directorul diviziei de marketing si comunicare din cadrul Libra Bank.

Solutiile de finantare oferite prin intermediul Sconto Credit sunt accesibile tuturor clientilor persoane juridice eligibile din judetele in care Libra Bank are sucursale. De asemenea, toti clientii care solicita finantare prin Sconto Credit beneficiaza de activarea gratuita a serviciului Internet Banking care ofera comisioane reduse cu 30% fata de cele practicate la ghiseele bancii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri