GarantiBank a extins oferta promotionala pentru refinantarea oricarui tip de credit, eliminand si comisionul lunar de administrare pe toata durata creditului.

Banca nu percepe niciun comision pentru produsele de refinantare, deoarece comisionul de analiza a dosarului in cazul acestor produse fusese eliminat inca din luna octombrie, explica reprezentantii institutiei de credit in cadrul unui comunicat de presa.

In plus, GaantiBank ofera gratuit evaluarea imobilului adus in garantie. Oferta este valabila pentru creditul imobiliar si creditul pentru nevoi personale cu garantii reale, acordate in euro si lei pana la finalul lunii februaie a anului viitor in scopul refinantarii sau consolidarii altor credite, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial.

„Produsele noastre de refinantare, pentru care nu se mai percepe niciun comision, raspund nevoilor de finantare din aceasta perioada, reducand semnificativ costurile ce tin de creditele contractate anterior de la alte banci.”, a declarat Murat Atay (foto), directorul general al GarantiBank.

De exemplu, in cazul unui credit pentru nevoi personale cu garantii pentru refinantarea sau consolidarea unor datorii in suma de 40.000 euro pe 30 de ani de la GarantiBank, un client va plati o rata lunara de 269,89 euro, redusa de la o valoare de aproximativ 357 euro pe luna datorata pentru acelasi tip de credit contractat anterior de la o alta banca.

Dobanda la creditele acordate de turcii de la GarantiBank este de 7,14%, variabila (EURIBOR la 6luni plus o marja de 6%), iar nivelul DAE ajunge la 7,37%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Banca Transilvania anunță noua modalitate de amânare a ratelor
Setari Cookie-uri