Euroins a lansat un Casco destinat bugetelor afectate de criza

Euroins Romania a lansat Casco Basic, un produs de asigurare destinat soferilor cu cota de prima de baza de 2% pentru autoturisme de pana la 5 ani si de 2,3% pentru autoturisme cu vechime de 5 pana la 8 ani, a anuntat compania.

„Casco Basic, lansat acum, vine in sprijinul celor ale caror bugete au fost afectate de criza, dar isi doresc in continuare sa se asigure, mai ales in vremuri tulburi din punct de vedere financiar”, a declarat Iulius Alin Bucsa (foto), director general al Euroins Romania.

Produsul Casco Basic ofera soferilor un pachet de baza de despagubiri pentru avarii precum, ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule sau corpuri aflate in afara autoturismului asigurat, caderi ale autoturismelor (cadere in prapastie, cadere in apa cu prilejul transbordarii, cadere din cauza ruperii podului), derapari, rasturnari si nu numai. Se acorda despagubiri si pentru zgarierea autoturismului numai daca acesta prezinta si alte avarii directe, cu exceptia zgarieturilor, ca urmare a aceluiasi eveniment asigurat.

Tabelul de mai jos prezinta exemple de prime de asigurare pentru doua dintre cele mai vandute marci de autoturisme din Romania:

SURSA: Euroins

In plus, polita asigura, gratuit, si transportul autoturismului asigurat pe teritoriul Romaniei, in toate cazurile prevazute la capitolul riscuri asigurate, in limita unui singur transport pentru fiecare eveniment.

Euroins Romania a inregistrat o crestere de 13% a primelor brute subscrise, in intervalul ianuarie - septembrie 2010, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la nivelul de 247 de milioane de lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri