Rezultatul plaseaza societatea pe pozitia a saptea in topul companiilor de profil.

“Suntem foarte multumiti de evolutia companiei noastre in primele noua luni ale acestui an. Am pus bazele strategiei pe care se dezvolta acum Safety Broker inca din 2008, iar rezultatele se vad. Este vorba despre propriul nostru concept de franciza de retail in asigurari pe care vom continua sa il extindem la nivel national, consolidandu-ne astfel avantajul competitiv pe piata din Romania”, a declarat Viorel Vasile (foto), managing partner al Safety Broker.

Analiza rezultatelor pe clase de asigurare arata ca 90,6% din afacerile companiei au fost generate de polite aferente claselor de asigurare auto: RCA (63,5%) si Casco (27,1%). Totodata, asigurarile de tip property au reprezentat aproximativ 5 procente in portofoliul companiei, cele de bunuri in tranzit 1,7%, iar cele de raspundere civila generala, 1,4%.

Citeste si:

In ceea ce priveste companiile de asigurare unde au fost subscrise riscurile, 22% din totalul primelor au fost aferente societatii Astra Asigurari, 16% - Euroins, 12% - Omniasig si 10% - BCR Asigurari. In perioada mentionata, Safety Broker a mai intermediat polite de asigurare apartinand Carpatica Asig, Allianz-Tiriac, Generali, Asirom, Groupama, Uniqa si Credit Europe Asigurari.

In prezent, Safety Broker are puncte de lucru in Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Targu Jiu, Sebes, Odorheiul Secuiesc si Timisoara.