UniCredit deschide inca 300 de sucursale in Romania

UniCredit, cea mai mare banca italiana, intentioneaza sa deschida 900 de sucursale noi in Europa Centrala si de Est (ECE), din care 300 in Romania, iar grupul se considera bine pozitionat pentru a profita de oportunitatile de dezvoltare din regiune, scrie Mediafax.

"UniCredit este bine pozitionat pentru a profita de oportunitatile de crestere, datorita capitalului si fondurilor disponibile", se arata intr-o prezentare a bancii referitoare la strategia privind ECE.

Banca va deschide 900 de de sucursale noi in regiune, dintre care 300 in Romania, 300 in Turcia, 120 in Ungaria si 180 in alte state, in principal in Rusia, Bulgaria si Serbia, mentioneaza prezentarea.

Unitatile vor fi deschise in urmatorii cinci ani, a declarat directorul executiv al UniCredit, Federico Ghizzoni (foto), citat de Wall Street Journal.

Banca noteaza ca strategia referitoare la ECE prevede alocari mai mari de capital in regiune si o crestere "autofinantata".

In Romania, grupul ofera o gama larga de produse specializate si servicii si prin: Unicredit Tiriac Bank, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Partner.

UniCredit Tiriac Bank are in prezent 526.000 de clienti activi si 234 de sucursale.

Sursa foto: UniCredit


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri