Piraeus Bank Romania a lansat un credit de refinantare care se adreseaza persoanelor fizice care vor atat refinantarea altor imprumuturi, cat si obtinerea unor sume suplimentare fata de creditul initial, noul produs fiind disponibil incepand de astazi.
"Acest credit este in principal gandit ca un instrument care sa imbunatateasca luna de luna situatia financiara a celor care au mai multe imprumuturi pe care doresc sa le inlocuiasca acum cu unul singur, avand astfel o singura rata lunara de plata si mai putine drumuri la banca. O alta caracteristica importanta a creditului de refinantare este ca ofera clientilor posibilitatea de a obtine o suma de bani in plus fata de valoarea imprumuturilor pe care doresc sa le refinanteze", a declarat intr-un comunicat Roxana Halmageanu, sef departament produse si servicii.

Creditul de refinantare este disponibil atat in lei, cat si in euro si se acorda pe o perioada de pana la 25 de ani. Suma maxima ce poate fi acordata este de 150.000 euro (sau echivalentul in lei), in timp ce suma minima este de 5.000 euro (sau echivalentul in lei).

Dobanda este variabila in functie de indicii ROBOR/EURIBOR, iar marja bancii se situeaza intre 4,75% si 5,15% pentru lei, respectiv 5,9% - 6,3% pentru euro, in functie de suma suplimentara solicitata de imprumutat.

Creditul de refinantare este insotit atat de o asigurare de imobil oferita gratuit de banca pe intreaga perioada de creditare, cat si de o asigurare de viata pe care banca o plateste in numele clientului sau in primii trei ani de la acordarea imprumutului.

Piraeus Bank Romania este una dintre cele mai bine capitalizate banci de pe piata locala, parte a grupului financiar elen Piraeus Bank Group.

In cei 10 ani de activitate pe piata din Romania, Piraeus Bank a crescut constant de la 2 la 187 de sucursale, respectiv de la 25.000 la peste 300.000 de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri